Övriga tjänster

Vid sidan av rörmokartjänster kan vi erbjuda en rad andra kompetenta tjänster inom bygg och hantverk. Här presenterar vi dem i korthet.

Badrumsrenovering

Ett fräscht och trivsamt badrum är ett lyft för alla hem. Vi kan genomföra en badrumsrenovering från start till mål enligt konstens alla regler. Inom vår organisation finns alla de kompetenser som krävs för en lyckad badrumsrenovering; VVS-montörer, plattsättare, golvläggare, snickare och elektriker, för att nämna några. Vi kan genomföra hela projektet i en enda totalentreprenad så att du bara behöver ha kontakt med oss under arbetets gång. Från projektering till slutförande är vi där för dig.

kök

Köksrenovering

Vill du få hjälp att höja husets värde med ett nytt och fräscht kök? Vänd dig till oss – vi har kompetensen och erfarenheten att skapa ett kök som passar just dig. Vi har hantverkare för alla de uppgifter som behöver utföras i ett nytt kök; rörmokare, snickare, elektriker, plattsättare med mera. Alla är certifierade och erfarna inom sina respektive områden.

hantverkare

Mattläggning

Planerar du att lägga ny matta i din bostad eller företagslokal? Då har du kommit rätt! Vi är en professionell mattläggare i Uppsala som hjälper dig att välja rätt matta för respektive rum och ändamål. 

VVS

När du väljer oss på kan du vara säker på att du får hjälp av behöriga VVS-tekniker med lång erfarenhet. Vi hjälper privatpersoner och företag  med allt inom VVS – från mindre rörmokarjobb till mer komplicerade installationer 

El

Våra elektriker behärskar det mesta när det handlar om elektricitet. Vi utför både enklare och mer omfattande jobb inom el – alltid med säkerheten i fokus. 

Måleri

Vi utför alla typer av måleri, utomhus och inomhus. Vi kan även hjälpa till med tapetsering vid behov. Vi utför alla våra arbeten med kundens bästa i centrum. 

Säkerhetsdörrar

Låt oss installera en säkerhetsdörr så slipper du oroa dig för ovälkomna gäster och minska brandrisken. En säkerhetsdörr ger dig tid att agera vid en brand.

Fönsterbyte

Vi utför även ett fönsterbyte. Vi installerar dem, utför service och renoverar fönster. Vi lämnar garanti på såväl fönster som montering för att du som kund ska känna dig helt trygg med att anlita oss för ett fönsterbyte.

Totalrenovering

Är din bostad riktigt sliten och behöver ett rejält ansiktslyft? Då kan det vara dags för en totalrenovering. Vi kan vid behov riva ut stora delar och skapa en friare utformning av ytorna. Vi kanske till och med kan ändra planlösningen? Vi tar hand om hela projektet från början till slut – från planering till själva byggandet. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om våra totalrenoveringar.

Kompetenta rörmokarjobb i kök och badrum!