Rörmokare Uppsala

Rörmokare som ger ditt badrum ny glans

Övriga tjänster

ETT BRETT UTBUD HANTVERKSTJÄNSTER

Vid sidan av rörmokartjänster kan vi erbjuda en rad andra kompetenta tjänster inom bygg och hantverk. Här presenterar vi dem i korthet.

Badrumsrenovering

Ett fräscht och trivsamt badrum är ett lyft för alla hem. Vi kan genomföra en badrumsrenovering från start till mål enligt konstens alla regler. Inom vår organisation finns alla de kompetenser som krävs för en lyckad badrumsrenovering; VVS-montörer, plattsättare, golvläggare, snickare och elektriker, för att nämna några. Vi kan genomföra hela projektet i en enda totalentreprenad så att du bara behöver ha kontakt med oss under arbetets gång. Från projektering till slutförande är vi där för dig.

Köksrenovering

Vill du få hjälp att höja husets värde med ett nytt och fräscht kök? Vänd dig till oss – vi har kompetensen och erfarenheten att skapa ett kök som passar just dig. Vi har hantverkare för alla de uppgifter som behöver utföras i ett nytt kök; rörmokare, snickare, elektriker, plattsättare med mera. Alla är certifierade och erfarna inom sina respektive områden.

Takläggning och takrenovering

Vi kan även ta hand om ditt tak – en av de viktigaste delarna på ett hus. Vi kan lägga ett nytt tak om du bygger nytt eller om du vill renovera ett gammalt. Regelbundet underhåll är viktigt för att taket ska hålla tätt. Vi kan självklart även hjälpa till med hängrännor och andra säkerhetsanordningar för tak.

Totalrenovering

Är din bostad riktigt sliten och behöver ett rejält ansiktslyft? Då kan det vara dags för en totalrenovering. Vi kan vid behov riva ut stora delar och skapa en friare utformning av ytorna. Vi kanske till och med kan ändra planlösningen? Vi tar hand om hela projektet från början till slut – från planering till själva byggandet. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om våra totalrenoveringar.

Tillbyggnad

Vi kan även hjälpa till att utöka din bostadsyta med en tillbyggnad. Vi kan bygga ut på tomten eller expandera på vinden, källaren eller balkongen eller varför inte en inbyggd altan för året-runt-bruk? Vi finns med dig genom hela processen, från rivning till att vi har städar undan efter bygget.

3D-ritning

Genom en modern 3D-ritning kan man på ett överskådligt sätt visualisera hur en byggnad ser ut eller hur exempelvis en utbyggnad kan arta sig. En fantastisk hjälp om man vill få en känsla hur slutresultatet kommer att bli. Vi kan hjälpa dig att ta fram en 3D-ritning – första steget till din husdröm!

Inredning

Vi inte bara bygger och renoverar bostäder – vi inreder dem också. Våra duktiga och serviceinriktade inredningsdesigners hjälper dig att forma dina rum så att de blir estetiskt tilltalande, praktiska och trivsamma. Vi kan hjälpa dig med färgval, val av tapeter, ljussättning med mera. Med hjälp av 3D-modeller så kan vi på ett smidigt sätt åskådliggöra hur slutresultatet kommer att bli.

Homestyling

Funderar du på att sälja din bostad? Vi kan hjälpa dig att ”boosta” priset med hjälp av homestyling. Vi kan snygga till och iscensätta din bostad på ett sätt att spekulanterna ser möjligheter istället för hinder och blir ännu mer köpsugna.

Alla våra hantverkare är certifierade på sina respektive områden – vilken tjänst du än är intresserad av så kan du känna dig trygg i att vi kommer att göra ett bra jobb. Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer dessutom att vara tillgängliga under arbetets gång.

Kompetenta rörmokarjobb i kök och badrum!